Разплаканият Кевин Спейси беше признат за невинен в сряда от

...
Разплаканият Кевин Спейси беше признат за невинен в сряда от
Коментари Харесай

"Големият флиртаджия" Кевин Спейси беше оневинен за принуждаване към секс

Разплаканият Кевин Спейси беше приет за почтен в сряда от правосъдни заседатели в лондонски съд за осъществяване на полови закононарушения против четирима мъже, заяви " Ройтерс ".

След повече от 12 часа разискване правосъдните заседатели оправдаха американския артист, притежател на " Оскар ", по девет обвинявания, в това число полово посягане, принуждаване към полова интензивност без единодушие и тласкане на разположение да взе участие в проникваща полова интензивност.

Спейси, който в сряда навърши 64 години, се разплака и сподели " благодаря " на правосъдното жури, преди да избърше сълзите с кърпичка.

След като беше освободен от подсъдимата пейка, той се ръкува с юристите си, преди да напусне съда през странична врата.

По време на четириседмичния развой правосъдните заседатели чуха от прокурорите, че артистът е опипвал нападателно трима от мъжете при произшествия сред 2004 и 2013 година във Англия, когато е работил в лондонския спектакъл " Олд Вик ".

Четвъртият просител разказал, че Спейси му е правил орален секс, до момента в който е примрял в лондонския апартамент на холивудската звезда.

По време на процеса Спейси сподели, че обвиняването против него е едва и че случаите, в случай че са се случили, са били по взаимно единодушие. Той призна, че е бил " огромен флиртаджия ", който е имал " инцидентни, безразборни полови срещи ".

Актьорът отхвърли да е принуждавал някого за секс и допусна, че обвинителите са желали да създадат пари.

 Кевин Спейси подписа първи контракт за фотоси след делата против него Кевин Спейси подписа първи контракт за фотоси след делата против него

Спейси сподели пред съда, че трима от четиримата жалбоподатели са завели цивилен каузи против него, като единият му е изискал повече от 450 хиляди паунда (577 400 долара).
Адвокатът му Патрик Гибс сподели, че не е закононарушение да обичаш секс или да правиш инцидентен секс, даже в случай че си известна персона и че " не е закононарушение да правиш секс с някой от същия пол, тъй като е 2023 година, а не 1823 година ".
Съдебните заседатели изслушаха и артиста Елтън Джон и брачна половинка му Дейвид Фърниш, които дадоха показания като част от отбраната на Спейси.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР