Разпитват се съседи. Убийството е извършено вчера около 22:30 часа

...
Разпитват се съседи. Убийството е извършено вчера около 22:30 часа
Коментари Харесай

Прокуратурата разкри: Иван Владимиров е убит с един куршум в лицето

Разпитват се съседи. Убийството е осъществено през вчерашния ден към 22:30 часа на улица Черковна в София. Прибирайки се вечерта жертвата може би е влезнала в спор с нашия обвинен. Застрелян е в лицето с един изстрел. Няма очевидци на самата пукотевица. Сигналът е подаден от съседи, чули са чудноват звук и миризма и са разкрили тялото. В развой на изясняване сме на точната причина за убийството. Това съобщи Десислава Петрова, представител на СГП, в специфичен брифинг във връзка убийството на психолога Иван Владимиров.

От държавното обвиняване са безапелационни, че не е известно обвиненият да е оказвал опозиция при ареста.

В развой на изясняване сме на техните взаимоотношения. Известен е сигнал в който се твърди, че жертвата е наела трима души, с цел да откраднат материали за вторични първични материали, готови за предаване от обвинения, безапелационна е Петрова.

По думите ѝ обвиненият е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи към КАТ - София, само че е напуснал системата. Повдигнато му е обвиняване по член 115 за осъществяването на съзнателно ликвидиране. Чака се юрист, с цел да му бъде предявено. Направено е и освидетелстване на обвинения с негово единодушие и са взети обтривки от ръцете му. Няма данни да е бил записан в Психодиспансера, обясни още говорителката на СГП.

Проверили сме това, което имаме като сигнали при нас, за останалите - могат да ви отговорят сътрудниците от Министерство на вътрешните работи, с тези думи Петрова отговори на журналистическите въпроси по отношение на това дали Министерство на вътрешните работи си е свършило работата по подадените 12 сигнала против обвинения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР