Разпитват полицайката Симона в понеделникСъдът не откри нарушения при разследванетоСофийският

...
Разпитват полицайката Симона в понеделникСъдът не откри нарушения при разследванетоСофийският
Коментари Харесай

Искове за 1 250 000 лв. срещу двойния убиец от бул. „Черни връх“

Разпитват полицайката Симона в понеделник
Съдът не откри нарушавания при следствието

Софийският градски съд даде ход на делото против Георги Семерджиев за злополуката на 5 юли на бул. “Черни връх ”, при която починаха две млади дами на 22 и 26 години.

Освен за причиняване на гибел по несъобразителност против Семерджиев са повдигнати и обвинявания за шофиране с включена полицейска лампа, без шофьорска брошура и под въздействието на опиати и прекосяване на червен светофар. Той е карал със 166 км/ч в нощта на случая, като е минал и на червен светофар, сочи експертиза, направена по време на следствието.

Съдът одобри като частни обвинители по делото да вземат участие околните на жертвите Христина Дилева (26 г.) и Хариет Стефанович (22 г.). Граждански искове по 250 000 лв. предявиха единствено петима родственици на Хариет и по този начин общата сума доближи 1 250 000 лв. компенсации. Съдия Стефан Милева отхвърли да върне делото, защото не открива позволени нарушавания при следствието и насрочи идващото съвещание идния понеделник - 19 декември. То ще стартира с разпити на очевидци, измежду които е призована и полицайката Симона Радева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР