Разпитана е била Борислава Йовчева, чието име беше едно от

...
Разпитана е била Борислава Йовчева, чието име беше едно от
Коментари Харесай

Разпитаха Борислава Йовчева, чието име беше замесено в “Барселонагейт”

Разпитана е била Борислава Йовчева, чието име беше едно от основните настоящи в тази ситуация “Барселонагейт ”, съобщи 24 часа. Тя е дала показания преди прекъсването на делото за къщата в Испания. Йовчева е била питана както за къщата с басейн, по този начин и по новото следствие, което беше отделено – за апартамент в Истанбул.

Заради липса на доказателства Софийската градска прокуратура (СГП) спря следствието за пазаруването на къща в Барселона, известно като “Барселонагейт ”. Три нови следствия обаче бяха отделени от него.  Едното за пране на пари посредством закупуването на апартамент в Истанбул, като не е ясно дали се води на името на Борислава Йовчева. Неофициална информация демонстрира, че е на компания.

Второто е за суми, които са постъпвали в сметки на “Мис Бикини ”, а третото направление на следствието, е неизгодни покупко-продажби при продажба на акции. Обществена поръчка е изпратена към този момент до Турция.

Преди няколко години стана прочут казусът “Барселонагейт ”. Името на някогашния министър председател и сегашен литер на ГЕРБ Бойко Борисов беше намесено в него. Дори беше импортирано искане за събаряне на имунитета му. Много очевидци бяха разпитани по делото, повече от 20, само че никой от тях не е показал Борисов да е възлагал персонално или посредством медиатор реализирането на договорка през март 2013 година за пазаруване на неподвижен парцел в Испания.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР