Разписали сме само документи и споразумения, изготвени на много по-високо

...
Разписали сме само документи и споразумения, изготвени на много по-високо
Коментари Харесай

Кметицата на Младост не посмя да каже в прав текст, че е против голям комплекс

Разписали сме единствено документи и съглашения, направени на доста по-високо място. Така кметицата на „ Младост” Десислава Иванчева изясни какво е направила тя и подопечените ѝ по въпроса с построяването на комплекс " Гранд Каньон " в квартал " Младост 3 ".
Освен самия комплекс, съгласно издадени в предходни години позволения „ в незначителен периметър” се планува да бъдат издигнати 25 етажна постройка на кръстовището на бул. " Ал. Малинов " и ул. " Филип Аврамов ", както и жилищна постройка на ул. " Филип Аврамов " и ул. " Полк. Владимир Серафимов ", плюс други сгради пред бл. 310 и 320.
Пред Нова телевизия Иванчева изясни, че разрешението за градеж било одобрено от Министерския съвет, а документите били написани и от основния проектант на София Здравко Здравков. Иванчева не сподели в прав текст, че е срещу капиталовото желание, само че това направи неин сътрудник, който беше пристигнал с нея и други жители на самобитен митинг. „ Не имам вяра, че градежът може да бъде спрян, само че би трябвало да се вземат ограничения против презастрояването в София”, счита общинският чиновник.
Припомняме, че Иванчева стана кмет на „ Младост” с главното заричане да приключи практиката на презастрояване, изключително върху зелени площи.
Днес, от 18:30 часа, в Търговски център " Метро Сити ", ситуиран на кръстовището на бул. " Ал. Малинов " и ул. " Филип Аврамов ", Ниво -1, Следствен отдел към окръжна прокуратура Район " Младост " провежда публично разискване на обстоен организационен проект на плана " Гранд Каньон " на " Гаранти Коза " – България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР