Разпасал се наркодилър с актуален адрес в столичния кв. „Надежда”

...
Разпасал се наркодилър с актуален адрес в столичния кв. „Надежда”
Коментари Харесай

Tатуираният разбойник Николас Учиндолски насилствено вербува непълнолетни деца да продават дрога по училищата

Разпасал се наркодилър с настоящ адрес в столичния кв. „ Надежда” трови децата в три софийски квартала с дрога, само че неизвестно за какво е на независимост и продължава своята злокобна търговия.

Сигнал до „ Уикенд” разкрива, че Николас Учиндолски се занимава интензивно с развъждане на марихуана, а около тревата продава и кокаин в регионите „ Люлин”, „ Надежда” и центъра на София. Според данните, през март 2021-а бандитът е арестуван при спецакция на Столична дирекция на вътрешните работи. При интервенцията ченгетата от отдел „ Наркотици” са разкрили 2 противозаконни бойни револвера с изтрити номера! При претърсвания в жилището му в кв. „ Люлин” униформените пък намерили и 2 кг трева, подготвена за продажба.

И тук стартират парадоксите. Николас Учиндолски прекарва няколко месеца в ареста, преди да направи съглашение с прокуратурата, след което излиза условно на независимост, с цел да продължи да трови децата с опиати. Любопитно е, че нарушителят става предпазен очевидец по редица каузи единствено и единствено да отърве ареста и да продължи да развива „ бизнеса си”, който набира все по-голяма скорост.

Твърди се, че татуираният бандит принудително вербувал малолетни деца да продават марихуаната му по учебните заведения и близките кафетата с закани, че в случай че откажат, „ ще не помни някое топче трева” в раниците им и ще извика служителите на реда, на които плащал, с цел да ги заключат. В тази посока има подадени тъжби от възпитаници с букви

К.И. и М.А. и от техните родители, които явно са заметени под полицейския килим.
За похлупак против Учиндолски има многочислени сигнали в Девето РПУ за изнудване, за побой и палежи, по които служителите на реда необичайно бездействат. Срещу повярвалия си наркодилър има входирани и тъжби в Трето РПУ за измами в изключително огромни размери, подкрепени с показанията на над 40 очевидци, само че познайте?

Отново оглушителна Министерство на вътрешните работи тишина.

Това поражда основателните въпроси докога търговци на гибел ще не престават на вършат пари на гърба на здравето на децата и какви още закононарушения би трябвало да направи разпасалият се бандит Николас Учиндолски, с цел да получи присъда и влезне в пандиза? Отговорите на тези въпроси дължи шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар Калоян Милтенов, който преди този момент бе началник на Трето РПУ, т.е., няма по какъв начин да не е осведомен с безобразията на кварталния „ Пабло Ескобар”.

Според източници на „ Уикенд” от ъндърграунд средите, Учиндолски е дилър към организацията на люлинския необут Даниел Стефанов, известен с прозвището Дани Дъмпела. Дъмпела беше осведомител на двамата висши чиновници на ГДБОП Цветан Панков и Кирил Ванков, които бяха задържани от „ Вътрешна сигурност” на 25 юни 2020 година Агентите на „ Вътрешна сигирност” се натъкнали на данни, че Панков е покровителствал Дъмпела.

Стефанов е водач на проведена незаконна група, близка и под контрола на мощни фактори в някогашната формация ВИС. Реално той е със статут на действен управител, който обаче може да взима независими решения за продажба и трафик на дрога. Знае се, че управлява бригада от 20 индивида. Те са разграничени на ВИП и улични. „ Випаджиите” продавали единствено кокаин. Цената му е 140 лева на грам. Чистата облага на структурата на Дъмпела е 80 лева на грам, като тя се постигала след съществено разреждане на кокаина и „ свиване” на дозата до 0,8-0,9 грама.

Уличната бригада продавала всичко друго без кокаин. При амфетамините маржът на облага е надалеч по-малък и стигал до 3 лева на хапче. Канабисът носил доход от 5 лева на цигара. Средната заплата на дилър се движила към 5000 лева на месец. На закрепено месечно заплащане от 4000 лева към структурата му имало и десетина столични служители на реда от разнообразни районни ръководства. Корумпираните чиновници на реда имали задача да пазят дилърите от инспекции и да предизвестяват авансово за акции.

На 17 февруари 2018 година при злополука почина брачната половинка на Даниел Стефанов – Асиана Митева. Инцидентът стана на пътя София- Благоевград малко преди Дупница. Тя е карала джип „ БМВ Х5” в посока столицата. Колата е излязла от пътя, преобърнала се, а Асиана е умряла на място. Тогава в ъндърграунд средите се появи информация, че злополуката не е инцидентна, а е атентат, проведен от врагове на Дъмпела.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР