Разпадът на под управлението на Бойко Рашков продължава. На ни

...
Разпадът на под управлението на Бойко Рашков продължава. На ни
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Какво прави МВР на Бойко Рашков? Бумът на мигранти продължава - каналджии се хвалят в Тиk-Тоk

Разпадът на под ръководството на Бойко Рашков продължава. На ни с Турция е разграден двор и всеки, който желае, може да влезе незаконно в България.

Преди дни в Тик-Ток се появи клип с инструкции по какъв начин се минава незаконно през граница. С помощта на стълба, група трафиканти демонстрира по какъв начин необезпокоявано може да се преодолее оградата сред Турция и България и то измежду бял ден.

И до момента в който оттогава, въпреки и със забавяне, се похвалиха, че групата била арестувана на наша територия, каналджиите не престават гаврата с страната.
свързани новини34226на 24.01.20224441на 28.10.2021
На различен клип, качен в същата платформа, се вижда бял бус с регистрация от област Търговище, препълнен с негелални мигранти.

Голямата група е придружавана от каналджии, които приказват на турски език, като на едно място се чуват и български думи от снимащия трафикант. Мигрантите са стоварени в гората, евентуално излъгани, че сякаш са стигнали до сръбската граница.

През последните месеци, откогато Бойко Рашков управлява министерството на вътрешните работи, бежанските центрове в страната ни са съвсем запълнени, а всекидневно се оповестява за десетки нови незаконни мигранти, които са хванати в страната.

Очевидно вътрешното министерство съществено е понижило контрола по границата, с което и набезите на бежанците в страната ни се се ускоряват.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР