Разочарованието в британското правителство се увеличава, защото Лондон е предложил

...
Разочарованието в британското правителство се увеличава, защото Лондон е предложил
Коментари Харесай

Нараствало разочарованието у Великобритания от ЕС, не получавала нищо в замяна

Разочарованието в английското държавно управление се усилва, тъй като Лондон е предложил редица оферти за разрешаване на разногласието с Европейския съюз поради Северна Ирландия, само че не е получило доста назад. Това разяснява английският министър за Брекзит Дейвид Фрост, представен от " Ройтерс ".

" Нашата позиция е, че бихме желали да намерим контрактувани съглашения, които... да го върнат към типа на приятелското съглашение, за което смятахме, че сме се договорили ", означи Фрост пред парламентарна комисия.

" Нашето отчаяние... е, че нямаме прогрес, а считаме, че вложихме доста хрумвания, само че не получихме доста назад за помогне да продължим тези полемики нататък, а в това време... времето изтича ", акцентира Фрост.

Междувременно външният министър на Ирландия настоя, че комерсиалните съглашения за Северна Ирландия след Брекзит не съставляват опасност за териториалната целокупност на Англия, а просто средство за ръководство на спирането от излизането му от Европейския съюз.

" Не знам какъв брой пъти това би трябвало да се каже, преди да бъде изцяло признато като истина. Протоколът NI (Северна Ирландия) е техническа комерсиална скица за ръководство на спирането на Брекзит за остров Ирландия във допустимо най-голяма степен ", Саймън Коуни сподели в Twitter.

" Не става въпрос за конституционни въпроси ", сподели той в отговор на мнения на английския министър за Брекзит Дейвид Фрост в парламентарна комисия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР