Разочарованието от още един сезон без участие в плейофи е

...
Разочарованието от още един сезон без участие в плейофи е
Коментари Харесай

Ако Lions и Texans могат да се превърнат в истории за успех в плейофите, същото може и Jets

Разочарованието от още един сезон без присъединяване в плейофи е още веднъж тук за почитателите на Jets. Това е традиция всеки януари през последните 13 сезона.

Джетовете наподобяват на тази пътна структура, която виждате на път за работа — наподобява, че в никакъв случай няма да свърши и е мъчно да се види прогрес.

Тези плейофи имат няколко тима, които неотдавна бяха в сходни обстановки като Джетс и обърнаха нещата. Това може да бъде по едно и също време източник на отчаяние и вяра за Джетс и техните почитатели.

Гледането на тимове като тексасците и лъвовете е увещание, че възобновяване на един тим не би трябвало да лишава 10 години. Това демонстрира какво може да направи добър треньор, добър бранител и стабилен поддържащ актьорски състав.

Джетс считат, че разполагат с първата и третата съставна част и ще имат втората, в случай че съумеят да запазят Арън Роджърс здрав през 2024 година

Ако се върнете към сезон 2021 година, петте най-лоши тима през тази година бяха Jaguars, Lions, Jets, Giants и Texans....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР