Разочарование от равенството срещу Берое изрази наставникът на Черно море

...
Разочарование от равенството срещу Берое изрази наставникът на Черно море
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Допуснахме да стъпим накриво и сега пак да ближем рани

Разочарование от равенството против Берое изрази наставникът на Черно море Илиан Илиев. Той е неудовлетворен от играта на отбора си през второто полувреме. 

" Не мога да разясня, защото не съм го видял. И сигурно да го разясня, няма да кажа хубави неща, тъй че ще се въздържа. Успяхме да отбележим и да създадем задоволително обстановки да вкараме, да си затворим мача. Второто полувреме получи се по-нервен мач, повече дълги топки и стана това равнене. После доста мъчно в такива условия може да се върне някой. Разочаровани сме. Допуснахме да стъпим на погрешно и в този момент отново да ближем рани ", стартира Илиан Илиев. 

" Трябваше да играем мощно по фланговете, Берое ни парира добре. Разочарование за нас, поради трите точки то първия мач. Тези точки щяха да имат огромно значение за класирането отсега нататък, в случай че бяхме взели мача у дома. Сега от еуфория отиваме към отчаяние ", добави наставникът, представен от " Гонг ".

" Както видяхте, първото полувреме направихме по-трудно - гол, обстановки. Можем да си вземем поучения. Имаме някои неналичия, изключително по фланговете, където ни е била силата. Сега сега не е чак по този начин и това наподобява притеснително ", показа той.

" Няма наложителни дуели, в случай че играем като второто полувреме...ние не се водим от това да вземем трите точки, а да играем добре и след това да дойдат точките. Едно статично състояние, един тъч или корнер могат да трансформират резултата. В Благоевград ще излезнем да играем това, което през днешния ден играхме през първото полувреме, в случай че не се получи - мъчно ", приключи той по отношение на идното посещение на " моряците " против Пирин Благоевград.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР