Разочаровани сме, така депутатът Тома Биков от ГЕРБ коментира резултата

...
Разочаровани сме, така депутатът Тома Биков от ГЕРБ коментира резултата
Коментари Харесай

Политически реакции след неуспеха на проектокабинета на ГЕРБ-СДС


Разочаровани сме, по този начин депутатът Тома Биков от ГЕРБ разяснява резултата от гласуването за проектокабинета на проф. Николай Габровски:

„ Разочаровани сме заради това, че политическата рецесия продължава. Иначе ние предложихме най-хубавото, което можеше да предложим “.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи дефинира като неточност отхвърлянето на първия мандат и заприказва за възможното предложение за втория:

„ Грешка е методът, по който Народното събрание и обособените политически партии стоят в изкопаните от тях окопи. А би трябвало да се премине към разговор. Да се кажат нещата по този начин, както би трябвало. „ Ние няма да приказваме с този и този и това няма да вършим “.

За втория мандат Цонев сподели, че „ първо желаят да видят какво ще е държанието на мандатоносителя “.

В никакъв случай не може да става дума за неточност, съобщи Владислав Панев от Демократична България: 

„ Нашата позиция е ясна още от предизборната акция. Единствената изненада, която се видя и се скъса балонът, е, че някои депутати щели да отсъстват от залата, щели да обезпечат кворум за избиране на държавно управление със 115 гласа „ за “. Нищо такова не се случи…Вторият мандат знаете е на Политическа партия и от тях зависи, евентуално ще имаме диалог, само че дали ще намерим поддръжка в зала за реформаторско държавно управление следва да забележим “.

Според водача на Възраждане Костадин Костадинов кабинет " Габровски " не е бил опция на кабинета на Кирил Петков: 

„ От „ Продължаваме промяната “ обявиха, че ГЕРБ са им преписали програмата. Всъщност те гласоподават по един и същи метод, тъй че няма по какъв начин да подкрепим един огледален кабинет – този на Политическа партия. Единственият мандат, който ще подкрепим е мандатът на „ Възраждане “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР