Разочаровани граждани сигнализираха в Plovdiv24.bg, че Парк Хотел Родопи и

...
Разочаровани граждани сигнализираха в Plovdiv24.bg, че Парк Хотел Родопи и
Коментари Харесай

Любими на хиляди туристи чудни хижи в Родопите пред фалит

Разочаровани жители алармираха в Plovdiv24.bg , че " Парк Хотел Родопи " и хижа " Върховръх " не работят през седмицата, а единствено в петък, събота и неделя.

" Здравейте, имате ли някаква информация за какво и двете хижи не одобряват гости от понеделник до петък през седмицата? В едната хижа ни споделиха, че нямали гориво и по тази причина работят единствено в петък, събота и неделя, в другата хижа – същото. Означава ли това, че са банкрутирали и в случай че е по този начин, хубаво е да се напише обществено, тъй като доста хора могат да останат разочаровани. Практически, банкрутират ли? Защото едната е държавна благосъстоятелност на " Туристическо Дружество Перущица “.

Свързахме се с хижите и отговорът им към този момент е, че не банкрутират, само че в действителност имат усложнение с заплащането на разноските поради скъпия ток.

Нямаме опция да покриваме разноските на цялостен един хотел поради двама души, които са се сетили да се качат горе при нас за ден-два. Няма по какъв начин, не е целесъобразно “, ни споделиха хижарите. Освен това личният състав също пътува или от Пловдив, или от София.

" Дори в почивните дни хижите не всеки път са цялостни, само че най-малко си заслужава труда поради повечкото гости тогава. Иначе пътят и до двете места е добър, няма насъбран сняг ".

Но хижарите предизвестяват: Решите ли да се качвате до такава степен, безусловно се обадете на посочените телефони, с цел да се информирате за всичко – дали работят и дали пътят е пристъпен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР