Разочарована жителка на Лос Анджелис, Калифорния призна, че е болна“

...
Разочарована жителка на Лос Анджелис, Калифорния призна, че е болна“
Коментари Харесай

Ядосан жител на Лос Анджелис осъжда ширещите се кражби на коли, тъй като голям вестник предлага съвети за избягване на грабежи: „Писна ми от това“

Разочарована жителка на Лос Анджелис, Калифорния призна, че е „ болна “ от ширещите се обири на коли в региона, до момента в който основният вестник на града предлага препоръки по какъв начин да избегнат кражбата на транспортното си средство.

31-годишната Ана Сканлън разкри пред Los Angeles Times, че преди малко се е преместила в апартамент в Echo Park, когато забелязала неналичието на Honda CR-V от 2000 година Превозното средство, което нямаше алармена система, беше " магнит за кражба ", призна тя.

Колата е открита два дни по-късно от полицията в Южен Лос Анджелис. Вътрешността беше цялостна с празни кутии от алкохол. След като похарчи 2000 $ за ремонт, автомобилът на Сканлон още веднъж беше откраднат. Когато колата беше открита, елементи бяха отстранени и вътре беше открит матрак.

„ Изглежда, че може да е имало хора, живеещи в нея “, сподели тя. „ След втория път бях като… Писна ми от това… [B.S.] и си закупувам нова кола “, сподели Сканлон.

Превозно средство кражбите са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР