Разочарована жена в китайска болница толкова се разгневила на робот-рецепционист,

...
Разочарована жена в китайска болница толкова се разгневила на робот-рецепционист,
Коментари Харесай

Робот-рецептионист разбит на пух и прах с дъска от ядосанa и вилнящa пациентка

Разочарована жена в китайска болница толкоз се разгневила на робот-рецепционист, който се употребява за регистрация на пациентите, че го разрушила на части с дървена дъска. Китайката изцяло изгубила самообладание във фоайето на болничното заведение на Медицинския университет в Сюджоу, провинция Дзянсу.

Във видеоклип, необятно публикуван в китайската обществена медийна мрежа Weibo, се вижда по какъв начин тя разрушава автомата на части с спонтанна бухалка.

Персоналът на рецепцията на болничното заведение се опасява и се прикрива, до момента в който дамата размахва оръжието си и крещи по тях, както и наскърбява робота. Видеото с трагичния случай доближи до Twitter по-рано тази седмица, качено от консуматор, който означи известността на потреблението на роботи в китайските лечебни заведения за реализиране на медицински прегледи.

Сега в китайските лечебни заведения всички назначения на медицински прегледи се вършат от роботи. Остават доста малко медицински сестри, които да оказват помощ на пациентите. Много от нуждаещите се считат, че това е разочароващ развой.

Жената очевидно е била мощно смутена и е изляла гнева си върху беззащитния робот.

Конкретният претекст на дамата да нападне робота в Медицинския университет в Сючжоу към този момент не е явен. Единственото, което личният състав на болничното заведение съобщи е, че съгласно него тя страда от психологични проблеми.

Вижда се по какъв начин с ударите изпраща фрагменти от корпуса му да летят във всички направления. Много хора, коментиращи видеото, декларират, че все по-широкото потребление на роботи в лечебните заведения дехуманизира пациентите и медицинските грижи.

Много специалисти и софтуерни лица от сектора обаче не са съгласни. Особено интензивно залагат на ролята на медицинските роботи за справяне с пандемии и като цяло заразни болести.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР