Разочарован съм, че вътре се превърна в място за пресконференции,

...
Разочарован съм, че вътре се превърна в място за пресконференции,
Коментари Харесай

Терзиев: Разочарован съм, че не сте стигна до конструктивен диалог

Разочарован съм, че вътре се трансформира в място за конференции, вместо в градивен спор по какъв начин да се стигне до това да изберем ръководител на Столичния общински съвет, с цел да се отпуши работата и да може да се придвижат доста значими за града ни неща, свързани с европейски планове и други политики.


Това съобщи кметът на Столична община Васил Терзиев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Терзиев разяснява, че е осведомен с биографията на Николай Савов и че той е назначен за краткотрайна изпълняващ длъжността шефа на столичното предприятия за отнасяне на боклуци. " Целта ни е оптимално бързо да проведем конкурс и да изберем най-достойният претендент за поста ", сподели той и уточни, че концепцията е била да бъде вкаран човек, който познава завода, с цел да може доста бързо да се проучва какво е положението му.

Василев заяви, че положението на завода не е по никакъв начин положително, като даде обещание скоро да запознае обществото с това, което са заварили с екипа му.

" За нас доста значимо е да разберем какво се случва в завода, да изготвим възстановителен проект и да се организира оптимално бързо състезанието за нов изпълнителен шеф ", добави той.

По отношение на срещата в Министерството на финансите, обвързвана с " Топлофикация София ", кметът на Следствен отдел към окръжна прокуратура разяснява, че неговата информация е, че срещата е напълно експертна и е изискал отчет от хората, които са участвали. Той добави, че е научил за нея от Пламен Данаилов от Има Такъв Народ.

" Досега са ни упреквали във всички вероятни сделки, и всякога нямаме определен ръководител на Общинския съвет ", сподели още Терзиев. Той е безапелационен, че до момента в който не бъде определен ръководител на СОС, ще търсят поддръжка, като акцентира, че не са толкоз доста вероятните разновидности.

" Или всички, без нас, се провеждат и избират ръководител, или ние с ГЕРБ, или ние с Българска социалистическа партия, тъй че ние ще продължим диалозите и ще намерим път да отпушим работата, защото доста неща зависят от Общинския съвет и градът ще заплати висока цена в случай че не успеем да намерим решение ", означи столичният кмет.

Възможно най-скоро Терзиев ще провежда и среща с " Витоша ски " АД, с цел да се усъвършенства лифтовата инфраструктура.

По думите му не е типично да паднат 40 и повече сантиметра сняг в полите на Витоша върху към момента зелени, разлистени дървета. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР