Разочарован съм, че правителството не ни даде информация през февруари

...
Разочарован съм, че правителството не ни даде информация през февруари
Коментари Харесай

Садик Хан твърди, че е бил държан в неведение от № 10 относно сериозността на Covid

„ Разочарован съм, че държавното управление не ни даде информация през февруари за това, което са знаели тогава “, сподели господин Хан пред ръководителя на следствието баронеса Хедър Халет.

Кметът на Лондон атакува държавното управление поради отхвърли му да го предложения на незабавни срещи на Cobra в първите дни на пандемията, като сподели, че животите биха могли да бъдат избавени, в случай че бяха.

Г-н Хан удостовери доказателства, забелязани по-рано от следствието, че неведнъж му е отказано позволение да участва на срещите до 12 март 2020 година, добавяйки: „ Да се ​​каже, че бях отчаян, е подценяване. “

Казвайки на на питане по кое време най-сетне му е било разрешено да отиде на среща, той сподели: „ Премиерът употребява думи като това е най-голямото предизвикателство, с което ще се сблъскаме след Втората международна война. Ще са нужни драконовски ограничения.

„ Бях държан в незнание като определен кмет на Лондон и се почувствах съвсем комплициран по отношение на това, което се случва в Лондон, а също и като осъзнах, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР