Разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и СДВР, че в палатковите

...
Разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и СДВР, че в палатковите
Коментари Харесай

БОЕЦ осъди СДВР за фалшивата информация, че в палатковите лагери е имало самоделни бомби

Разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и Столична дирекция на вътрешните работи, че в палатковите лагери на Орлов мост, Софийския университет и Министерски съвет е имало самоделни взривни устойства, само че беше значимо и да ги осъдим! И го направихме.

Това заяви на фейсбук страницата си Георги Георгиев от БОЕЦ.

Ето какво написа още той:
Още след правосъдното съвещание на 19.10. БОЕЦ огласихме показаните от Столична дирекция на вътрешните работи информации приложени по делото, от които стана ясно, че думите на Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи за съществуването на самоделни взривни устройства в палатковите лагери са безспорна неистина!
С решение №189/27.10.2020г. на Апелативен съд Видин, шести състав, арбитър Борис Борисов осъжда Столична дирекция на вътрешните работи да заплати разноските по делото, отченя безмълвният отвод и връща на административният орган преписката за изговаряне!
Столична дирекция на вътрешните работи е следващата институционална бухалка, която е наказана от БОЕЦ. „ Скалповете “ на Национална агенция за приходите (пет пъти), СГП, Специализираната прокуратура (два пъти) и КПКОНПИ към този момент стоят на колана ни!

Поздравяваме Административен съд Видин за бързото произвеждане и изговаряне, образец за работеща правосъдна система и самостоятелни магистрати!

Битката продължава на всички фронтове!



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР