Разносвач във фирма за хляб от Пазарджик инсценира грабеж, за

...
Разносвач във фирма за хляб от Пазарджик инсценира грабеж, за
Коментари Харесай

Разносвач на хляб инсценира грабеж, за да оправдае похарчени от него 3000 лв. - Темида

Разносвач във компания за самун от Пазарджик инсценира обир, с цел да прикрие, че е присвоил близо 3000 лева служебни пари.

36-годишният гражданин на регионалния град бързо бил изобличен от полицейски чиновници в Пещера, които почнали следствие след получения от него сигнал. Измамникът позвънил в понеделник на телефона за незабавни повиквания и декларирал, че е чиновник на компания, която търгува с самун. По думите му, до момента в който разтоварвал самун пред търговски обект със служебния микробус, бил атакуван от чужд мъж и ограбен.

Шофьорът се оплакал, че липсвала чантичката му с близо 7000 лв.. Периметърът към местопроизшествието неотложно бил отцепен, на мястото дошъл екип от криминалисти, проверяващ служител на реда и специалист. Не след дълго обаче чиновниците открили несъгласия в показанията на пострадалия и най-после се оказало, че става дума за инсценировка.

Станало ясно, че изчезналите пари са към 3000 лв. и са оборотни пари на компанията, в която работи. Средствата са присвоени и изхарчени от самия чиновник, който решил да оправдае неналичието им с инсценирания обир. Срещу измамника се води досъдебно произвеждане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР