Разносната търговия по плажовете процъфтява. Гевреци, царевица и най-различни други

...
Разносната търговия по плажовете процъфтява. Гевреци, царевица и най-различни други
Коментари Харесай

Как да реагираме на плажа, когато чуем Млечна, вкусна царевица?

Разносната търговия по плажовете процъфтява. Гевреци, царевица и най-различни други изкушения дебнат дребните, а и по-големите. Каква би трябвало да ни бъде реакцията когато чуем апела: " Млечна, вкусна царевица " или " Който схваща, тук се стопира "?

" Има опасности. Не знаем по какъв начин са приготвени, къде се съхраняват, какъв брой време са се " разхождали " по плажа, до момента в който стигнат до нас. ", разяснява във видео основателят на некомерсиалния план " Ние, потребителите " Габриела Руменова. Тя предизвести, че при сходни покупко-продажби хората не знаят от кого пазарят и по какъв начин и къде да го открият при нужда.

" Тук е силата на гражданския надзор, тъй като главното предписание е, че търсенето дефинира предлагането. Многократно сме казвали, че със своето държание потребителите също могат да допринесат сензитивно за регулирането на пазара. Това е изключително скъпо при комерсиална активност като разносната търговия, която по-трудно може да бъде обхваната напълно от контролните органи по ред справедливи аргументи, разяснява, особено за  Sofia24.bg , експертът по потребителски права.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР