Разнообразието от сгъваеми телефони на пазара става все по-голямо и

...
Разнообразието от сгъваеми телефони на пазара става все по-голямо и
Коментари Харесай

Vivo представи най-лекия сгъваем смартфон

Разнообразието от сгъваеми телефони на пазара става все по-голямо и Samsung от дълго време не са единствените, които могат да предложат сходни модели. А последното попълнение в този сегмент е Vivo X Fold 3.
 Samsung Galaxy Z Fold 6 и изказванията, че ще е с титаниева рамка
Как Galaxy Z Fold 6 ще стане по-добър (и по-лек)

Ето какво знаем

Веднага след излизането си смарт телефонът на китайската компания бе разгласен за най-лекия, който се сгъва като книга - едвам 219 грама. Така Vivo съумя да се отличи даже пред съперника си, който до момента държеше шампионата с модела Magic V2, който тежи 231 грама, обаче си остава по-тънък с три милиметра.

Разбира се тежестта не е най-важната характерност, по която бихме избрали сходен модел смарт телефон, тъй като много по-важно е той да е задоволително здрав и резистентен на продължителна приложимост. Но от Vivo са безапелационни, че са помислили и за това, а ниският грамаж е реализиран с подобаващите материали.

A few hands on shots with the Vivo X Fold 3.

This phone looks so nice
— AndyT (@FullyFolded)
Във Vivo X Fold 3 са употребявани второ потомство силиконови материали и карбонови влакна в корпуса, които го вършат по едно и също време задоволително лек и устойчив. А изпод се крие огромна мощ и продуктивност, захранвани от процесор Snapdragon 8 Gen 2 и 5700 mAh батерия.

От компанията показаха и премиум модела X Fold 3 Pro, който е оборудван със Snapdragon 8 Gen 3, огромна 5700 mAh батерия и опция за 100-ватово зареждане.

vivo X Fold 3 Pro
— Aki (@alexkillersN)
И двата модела са с OLED екрани с величина 6.53 и 8.03 инча. Сгъваемите смарт телефони се открояват и със своите камери, които са тройни, 50-мегапикселови с оптика Zeiss, а предната селфи камера е 32 МР, написа CNET.
 Samsung Galaxy Z Flip, Z Fold и можем ли сами да ремонтираме сгъваеми смарт телефони
Вече можем сами да ремонтираме Samsung телефон

Дори сгъваем такъв

Всичко дотук звучи ужасно, само че има и една неприятна вест - и тези сгъваеми модели на Vivo на този стадий няма да доближат до европейския пазар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР