Разнообразие от цветове, материали, различни декорации и необичайни форми –

...
Разнообразие от цветове, материали, различни декорации и необичайни форми –
Коментари Харесай

Чантите на есен-зима 2010/11

Разнообразие от цветове, материали, разнообразни украшения и необикновени форми – това ни оферират дизайнерите за към този момент настъпилия есенно-зимен сезон що се отнася до най-важния женски аксесоар – чантата. Изборът на процедура е необхватен: гальовен ален велур или пухкава бяла кожа, ослепителен лак или обикновен текстил, торби в жанр хипи или юношески ранички, елегантни чанти-плик или комфортни торби. Чанта към този момент не е просто допълнение, а диктува цялостния жанр и с нея би трябвало да съобразим всички останали детайли на облеклото, а не противоположното.

Пухкава кожа
Основният акцент при чантите през този сезон е меката, топла и уютна дългокосместа чанта, която се превъплъщава в изненадващи форми – вид „ плик ”, торба, раничка и даже топка.

Огромните портомонета
Жените, които обичат удобството през тази зима могат да заложат на обемните, само че изискани чанти със закопчаване вид портомоне. Те носят ретро обаяние, само че в това време са извънредно практични и могат да поберат всичко належащо (и не чак толкова). Изработени са най-вече от гладка кожа, само че интерес съставляват и плетените разновидности.

Ярки акценти
През този сезон скучните чанти не са на респект. Дори и консервативният настоятелен имидж е разчупен от железни верижки, хитро закопчаване, сантиментални бродерии и мъниста. Много настоящи са и ретро моделите, които също са освежени от богата украса.

С дребна чантичка към огромни цели
Актуалността на дребните чантички е непреходна – те са незаменими за вечерно празненство и основават чувство за чупливост и жанр. През този сезон са настоящи моделите вид „ портомоне ” с дълги железни верижки. Те най-често са направени от коприна или кадифе, извезани с мъниста или декорирани с капси. Резултатът е същинско произведение на изкуството.

Нежна хипи вълна
Чантите в жанр хипи през този сезон са както обичайни по този начин и изненадващо дребни, в присъщите за тази вълна цветове – оранжево, орха, пясъчно жълто, теракота. Разбира се, материалите от които са направени са матова кожа и компактен велур, декорирани със наложителните за хипи стила ресни и етно претекстове. Тези чанти еднообразно подхождат както на небрежни дънки, по този начин и на настоятелен костюм. Просто за втория вид е належащо да подберете най-семплия вид.

Код: бяло
Традиционно свързваме бялото с безгрижното лято, само че през този сезон дизайнерите ни оферират зимни аксесоари в този цвят. Те най-често са с контрастни дръжки (черни, златисти или металически), направени от кожа, в това число и с дълъг косъм.

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР