Разнобоят между отговорните фактори в Левски доведе до разпадането на

...
Разнобоят между отговорните фактори в Левски доведе до разпадането на
Коментари Харесай

Синя агония: Дуетът Наско - Мъри се разпадна с трясък

Разнобоят сред виновните фактори в Левски докара до разпадането на считания до неотдавна за найш-стабилен дует в българския футбол - този сред Наско Сираков и Мъри Стоилов. Треньорът затвърди радикално друга позиция от мажоритарния притежател и отсвири конференцията му.

В четвъртък Сираков анонсира диалог с публицисти през идната седмица, която да даде взаимно със Стоилов. Той даже сподели, че двамата се схващат доста добре. " Ще видите във вторник, че със Стоилов се разбираме с една дума. "

На брифинг преди дуела с Ботев Враца обаче Стоилов отсече: " Във вторник най-вероятно няма да участвам на конференцията. "

Той приказва и за офертите към играчи за Левски. Преди ден Сираков сподели, че е неистина, че в клуба е имало оферти за 6 млн. лв..

" Имахме оферти и предложения за играчи. Казах го към този момент. Това е моята истина за случаите. Имахме съществени оферти за играчи, над 2.5 милиона евро. Прецени се, че не би трябвало да се продават играчи ", сподели треньорът на сините.

" Имаше оферти за към 6 милиона. Това е моята истина, която може да се удостовери с публични документи. Отказахме всички, аз не тичам от решението си. Не мога да неистина и в никакъв случай не съм лъгал. Питайте Сираков какво е имал поради. "

Стоилов даже приказва, че няма проблем да напусне.

" Най-лесно ми е да си почивам. 13 години стоях надалеч от Левски поради псевдособственици. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР