Разнобой цари в арт средите относно възможността да си поставят

...
Разнобой цари в арт средите относно възможността да си поставят
Коментари Харесай

Разнобой в арт гилдията: Васко Кръпката не иска руската ваксина, Грета Ганчева вярва на „Спутник“ V, Софка: Няма да се ваксинирам, колкото години изкарам - толкова

Разнобой царува в арт средите по отношение на опцията да си слагат имунизацията създадена в Русия.

" Никога не бих си поставил съветската ваксина! Като цяло нямам доверие в нищо направено в тоталитарна страна. Но, да, бих се ваксинирал и ще го направя в някакъв миг ",  това споделя пред „ България Днес “ Васко Кръпката.

Неговата колежка Богдана Карадочева споделя, че е на изчаквателна позиция. " Доста хора не са наясно какво се случва с имунизациите. В взаимозависимост от здравословното ми положение докторите ще преценяват коя ваксина да ми слагат, не аз ".

Йорданка Христова е безапелационна, че няма да се имунизира. „ Не знам дали всичко в тялото ми е ок. Не желая да наскърбявам докторите, само че в действителност съблюдавам ограниченията ", споделя Данчето.

Актьорът Васил Михайлов също не е срещу имунизацията.

На противоположното от множеството известни отзиви са певицата Грета Ганчева и някогашният министър на културата по времето на Людмила Живкова - Георги Йорданов.

" Разбира се, че си поверявам на „ Спутник “ V. Вярвам, че руснаци са създали най-хубавото, само че доколкото знам още се чака европейската организация по медикаментите да прегледа документите за регистрация на имунизацията, споделя ексминистър Йорданов. На същото мнение е и  певицата Грета Ганчева, която от тази година е съветска гражданка.

Мис България Венета Харизанова към момента изследва опцията да се имунизира, защото има автоимунно заболяване и алергия.

Въобще не желае да се имунизира Софи Маринова. Тя няма да даде и на сина си да го направи. " Колкото години изкараме - толкоз.  Учила съм в село Брусен и моето потомство имаме ваксини на рамото. А в този момент слушам от един професор, че ваксина се прави за 10-20 години, а в този момент тази за четири-пет месеца ги измислиха. Не може да знаеш какво странично ще ти стане “, споделя ромският славей.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР