Разнобой между партиите от мнозинството в Народното събрание дали управляват

...
Разнобой между партиите от мнозинството в Народното събрание дали управляват
Коментари Харесай

За сглобката и коалицията: Кои партии участват във вземането на решения?

Разнобой сред партиите от болшинството в Народното събрание дали ръководят в коалиция.

ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи застанаха на разнообразни позиции за формата, по който поддържат изпълнителната власт.

В отговор на въпрос водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че трите обединения ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи ръководят дружно, само че към момента не са подписали общ документ.

Ние по-реална коалиция няма накъде да бъдем, Движение за права и свободи на процедура е в нея, разяснява водачът на ГЕРБ

„ То ние от тези динамични събития, ние некоалицията, което към този момент става смешно за хората, тъй като не дава отговор на истината. Ние по-реална коалиция няма накъде да бъдем “, сподели Борисов. По думите му напрактика са в коалиция с Движение за права и свободи.

„ Не мога да разясня. Каквото ги поддържаме сме го посочили, ясно сме го изразили “, сподели Делян Пеевски от Движение за права и свободи.

„ Не мисля, че Движение за права и свободи вземат участие в обединението, в случай че ГЕРБ не работят с тях, защото видяхте, че доста от комисиите бяха дадени на тях “, сподели Настимир Ананиев от ПП-ДБ.

В началото на август се появи първият вид на управническия механизъм сред ПП-ДБ и ГЕРБ, само че до момента няма придвижване по текстовете.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР