Размяната на совалки през медиите между лидера на БСП Корнелия

...
Размяната на совалки през медиите между лидера на БСП Корнелия
Коментари Харесай

Войната мина на ново ниво! Гергов написа писмо на Нинова, за да ѝ каже "някои неща"

Размяната на совалки през медиите сред водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и някогашния ръководител на партията в Пловдив Георги Гергов не престават. След като той напусна поста поради абсурда Цумгейт от няколко дни се водят и персонални престрелки сред двамата. Всичко стартира откакто Гергов съобщи, че всеки ръководител на Българска социалистическа партия си отива и че ще е по-добре тя да си иде по-рано. От своя страна Нинова също не остана длъжна на експредседателя на Столетницата в регионалния град. Войната на ново равнище идва с отворено писмо от Гергов към Нинова, с което той желае да ѝ каже още " някои неща ":
Уважаема госпожо Нинова,

преди да затворим страницата по случая Георги Гергов добре е да си кажем още някои неща, тъй като човек, даже постоянно да си служи с лъжи би трябвало да го прави с мяра.

Много добре знаете, че по Ваше предложение отговарях за Коалиционната политика в Българска социалистическа партия. В това си качество съм се срещал с управленията на съвсем всички български партии. Политическа партия ГЕРБ не прави изключение. За резултатите от всяка среща съм Ви уведомил персонално. Когато се учудвате, че съм разговарял с политическа партия ГЕРБ Вие се показвате като човек, който не е другар с истината.

Твърдението, че „ Интервюто на Георги Гергов е най-хубавият образец за паралелна страна и за задкулисие, против което се разгласих на конгреса, на който бях определена. “ е погрешно. Ако това е вашето схващане за задкулисието и паралелната страна то Вие се борите против нещо друго и персонално можете умерено да си останете част от задкулисието.

Относно ходенето ви в Пловдив, поканата с намерено писмо и наличието на не напълно лицеприятния диалог, за който говорите. Пред очите на публиката и присъствалите Вие подменяте нещата. Защо използвах думата „ тайно “ Вие най-добре знаете.

Относно това дали ви е боязън като заявявате: " Не ме е боязън, декларирам безапелационни и кардинални позиции, това е смяна на прехода, която цялата политическа класа, обвързана с стопански връзки окраде този народ. “ по-важното е дали си давате сметка къде стоите персонално Вие в този преход.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР