Размяната на реплики между премиер и президент продължава. Според Борисов

...
Размяната на реплики между премиер и президент продължава. Според Борисов
Коментари Харесай

Радев е сценарист, знае, питайте него, отсече Борисов в Пловдив

Размяната на реплики сред министър председател и президент продължава. Според Борисов Радев е сценаристът на всичко и въпросите би трябвало да бъдат отпревани към него.

Той е сценарист във всичко и знае повече от мен. Така Борисов, който също дойде в Пловдив, отклони въпрос за това дали с ремонт на кабинета ще може да удовлетвори настояванията на протестиращите и да върне доверието на народа.

Премиерът дойде в пловдивския квартал " Кършияка ", час, откакто президентът Румен Радев си потегли от там.

Борисов несъмнено нямаше предпочитание да приказва по политически тематики, като настоя да се приказва за милионите, които дава за градовете по страната: 220 млн. имат пловдивчани за ВиК, с цел да не стане като Перник, за околовръстното, за игрища...

На настойчиви въпроси дали ще стигне и до оставка на целия кабинет и негова персонална, Борисов съобщи: " Днес с цялата си отговорност на най-опитния, не споделям сполучлив, нямам тази рекламация, само че най-опитния и най-вече и постоянно избиран от народа, желаете окномври - ноември, когато светът ще влезе в тежка рецесия, най-голямото партия да бъде в съпротива? "

Борисов добави и че в случай че са виновни, тогава няма да цепим страната.

Оставките на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов са подадени, само че замразени, с цел да мине вотът на съмнение идната седмица. Борисов е бил уверен, че не е добре да прави промени преди вота на съмнение, само че след дебата и гласуването даде обещание огромен ремонт. Не пожела да уточни обаче и кои други министри ще бъдат заменени.

За вота на съмнение Борисов отсече: Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи още веднъж се събраха

Дали удостоверява думите си за това, че Шиши е редил кабинета на Румен Радев и отрицанието на президента, че познава " Шиши, Божков и сие ", министър председателят уточни, че и Мая Манолова е отричала, само че е видна на фотосите. " Как да не го познава? Нали Движение за права и свободи дадоха поддръжката си за него (бел.ред президентските избори 2016 година, когато бе определен Румен Радев)

Борисов посочи, че в никакъв случай не е правил разлика сред кметовете и най-вече е дал на кметовете на Българска социалистическа партия и на Движение за права и свободи. А за корупцията при публичните поръчки, Борисов прикани да се пита за съответни обстоятелства, съответни поръчки и съответни кметове. " Кметовете са си правили поръчките, да каже кои са ", прикани Борисов президента.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР