Размяна на реплики между ГЕРБ и ДПС в парламента предизвика

...
Размяна на реплики между ГЕРБ и ДПС в парламента предизвика
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС в спор в НС заради декларация по повод 30 години демокрация

Размяна на реплики сред ГЕРБ и Движение за права и свободи в Народното събрание провокира декларация на ръководещите във връзка 30 години народна власт. Интервюто на президента от през вчерашния ден също провокира отзив.

 © БГНЕС
Парламентарният ден стартира с припомняне от Георги Марков на събитията, довели до демократичните промени в Европа и България. Той съобщи, че Българска социалистическа партия са имали 2 шанса да ръководят през 90-те, само че по думите му се е стигнало до 2 национални произшествия. И запита: за какво в изявлението си от през вчерашния ден президентът не е коментирал тези 2 произшествия, а е предсказал залез на ГЕРБ.
Георги Марков, ГЕРБ: Залезите и изгревите ги дефинира гласът национален и Божи. Той реши на локалните избори да няма залез на ГЕРБ в София, Пловдив, Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Габрово, Силистра, Шумен, Търговище, Монтана, Кюстендил. 5 милиона пожелаха да ги ръководят кметове и локални парламенти от ГЕРБ. Виждам бодра промяна - толкоз млади и кадърни гербери и герберки.
От Движение за права и свободи обявиха, че спомените отпреди 30 години не трябва да бъдат с дупки.
Йордан Цонев - Движение за права и свободи: Кой загатна десетките жертви на тоталитарния режим от българските турци и българските мюсюлмани. Когато приказваме за тези събития, в никакъв случай не би трябвало да пропущаме решаващата роля на българските мюсюлмани в борбата против тоталитарния режим. Това го споделям с чест, с достолепие, аз православният християнин.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР