Размяна на реплики между Делян Пеевски и лидерът на Продължаваме

...
Размяна на реплики между Делян Пеевски и лидерът на Продължаваме
Коментари Харесай

Искри между Пеевски и Продължаваме промяната в парламента | Пеевски: Денков си отива след 3 месеца, темата е приключена

Размяна на реплики сред Делян Пеевски и водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков прерастна в пререкания от депутатските скамейки в пленарната зала.

След вчерашните рецензии към министър председателят Николай Денков, тази заран ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски насочи нови обвинявания за несправяне с ръководството като посочи, че съгласно него локалните избори са посочили, че Движение за права и свободи е " втора партия в страната ".

" Денков, както виждате, не може самичък да се отбрани - има потребност от батковците. Той си отива след 3 месеца. Казах ви - тази тематика е завършена с Денков.

Денков виждаме, че батковците му го пазят. Ами тези батковци от Политическа партия, които са Кирил Петков, Асен Василев - просто почтено дано да заемат премиерското място тогава те. Що са го пратили това момченце да си играе в този кабинет, което е немирно и с играчките не знае какво да прави? Той не знае по какъв начин да ръководи. Оценката я дадоха хората.

От " Продължаваме Промяната " незабавно реагираха като дефинираха рецензиите на Пеевски като безпочвени, а оценката му за въздействието на Движение за права и свободи - неправилно:

" Осъждаме остро безпочвените рецензии на господин Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата неверна самопреценка за ролята му в страната.

Не нападателният ПР и имитацията на мощ, а вдишване на отговорност за ръководството извади страната от порочния цикъл от несполучливи избори, даде и ясна стратегия и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости. Продължаваме да изпълняваме нашите цели макар всички провокации ", показват от партията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР