Размишлявайки върху по-ранен период от кариерата си, Елиша Кътбърт сподели,

...
Размишлявайки върху по-ранен период от кариерата си, Елиша Кътбърт сподели,
Коментари Харесай

Елиша Кътбърт: Бях принудена да снимам сексуални фотосесии

Размишлявайки върху по-ранен интервал от кариерата си, Елиша Кътбърт показа, че е имала право на избор, когато е трябвало да се снима за корица на мъжки списания.

„ По това време се озовахме в обстановка, в която бяхме принудени да го вършим “, означи тя вподкастаBroad Ideas с Рейчъл Билсън.

Макар да са минали години, тези фотоси към момента циркулират в мрежата и могат да бъдат видени от всеки.

Нейните ранни изяви обаче не стопират до предната корица.Тя си спомня всички описи в тези списания, които толкоз постоянно класират звездите съгласно външния им тип - в това число Елиша.(Например,Максимпо-рано показа, че актрисата е била постоянна в тяхната ранглиста Hot 100.)

„ Дори когато някой чете биографията ми, изникват тези неща, които в действителност не значат нищо във връзка с мен като човек или моята кариера “, сподели тя.

„ Не е като да съм спечелила олимпийски орден. Това е просто лист, който някое инцидентно списание е решило да сътвори “, добави тя.

Актрисата показа, че в случай че преди години се е стараела да живее съгласно упованията на хората, то през днешния ден дефинира това като “абсолютно неуместно ”.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР