Размишленията дали Западът е прекрачил някакви червени линии вече са

...
Размишленията дали Западът е прекрачил някакви червени линии вече са
Коментари Харесай

За Запада вече няма червени линии за Украйна, убедена Русия

Размишленията дали Западът е прекрачил някакви червени линии към този момент са в предишното, защото Съединените щати намерено заявиха проектите си за стратегическа победа над Русия. Това обявиха съветското външно министерство пред ТАСС.

По мотив коментар на първия заместител непрекъснат представител на Русия в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски, че " към момента не всички червени линии са преминати " от страна на Запада, от ведомството подчертаха:  " Срещу страната ни се води хибридна война ".

" Размишленията за алените линии останаха в предишното. Съединените щати недвусмислено заявиха желанието си да нанесат стратегическо проваляне на Русия. Невъзможно е да не забележите тази действителност ", безапелационни са от съветското Министерство на външните работи.

По-рано Полянски съобщи на американския публицист Ким Иверсен, че НАТО и други западни страни де факто са се намесили в спора в Украйна, само че не всички червени линии към момента са преминати.

Вчера сп. " Шпигел " заяви, че след продължителни дискусии Германия ще изпрати танкове " Леопард " на Украйна.

В. " Уол стрийт джърнъл " пък разкри, че Съединени американски щати са подготвени да доставят неустановен брой танкове " Ейбрамс " на Киев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР