Разминаването в доходите и изразходваните пари е изключително голямо. Оказва

...
Разминаването в доходите и изразходваните пари е изключително голямо. Оказва
Коментари Харесай

Крах В Неделния Ден. Виктор Николаев Разбра Току-Що, Изпусна Телефона. Животът Му Рухва, Връхлетя Го Кошмарът

Разминаването в приходите и изразходваните пари е извънредно огромно. Оказва се, че демонстрираният от журналиста стандарт на живот и добитите парцели евентуално са пристигнали с киселинния дъжд, защото няма доказателства за осъществени доходи в нужните по тази причина размери.

Скандалът е голям. Националната организация по приходите следва да излезе с инспекционен акт, с който да сезира прокуратурата, която от своя страна да повдигне обвиняване на водещия за финансово закононарушение в изключително огромни размери.

Българският законодател приема, че суми в изключително в огромни размери са тези, надвишаващи 12 000 лева При Виктор Николаев обаче изразходваните средства, за които няма документи и респективно не са заплатени съответните налози са в пъти повече, което автоматизирано значи, че водещият на Нова телевизия следва да бъде изправен пред Темида. Разпоредбата на чл.255, ал.3 от Наказателен кодекс планува в тези случаи наказване отнемане от независимост от три до осем години и конфискация на цялото имущество на отговорния. Проверката на Виктор Николаев от данъчните потегли след сигнал до прокуратурата и Национална агенция за приходите от евродепутата Николай Бареков за лъскавия апартамент, платен от водещия на Нова телевизия без ипотека на една от най-тузарските столични улици - " Раковска ".

Преди това също по сигнал на евродепутат данъчните се заеха и с Анна Цолова. След сигнала на Бареков за тузарския й дворец в скъпарския столичен квартал " Драгалевци " някогашната екранна половинка на Николаев - Анна Цолова, безусловно дни по-късно бе свалена от ефир.

Запознати с по този начин разразилия се скандал към Виктор Николаев разясняват, че този път е невероятно да бъде избавен с позвъняване от горната страна, тъй като при такова разминаване, ако бъде затрупан, прокуратурата и съдът биха направили закононарушение от своя страна.

На процедура, макар компроматната война, която Николаев и Цолова водеха против някогашния си сътрудник Николай Бареков, той излезе безусловно чист, както след инспекциите, които самият той претърпя, по този начин и след сигналите за двамата водещи, от които явно няма да излязат сухи.

Според извънредна информация Виктор Николев е бил извънредно обезпокоен в последните седмици и се чака след Нова година да бъде свален от ефир. Въпреки че се опитвал по всякакъв начин да потвърди произхода на парите си, употребявайки шефовете си в Нова телевизия, по време на инспекцията лъсва истината, че е получавал пари и под масата.

В случая пораждат няколко съществени въпроса: допустимо ли е публицист, чиито финансови средства са нередовни и не си заплаща налозите, да раздава " правораздаване " от утринния ефир на една от най-големите национални телевизии; на фона на прокламираната от премиера Бойко Борисов информация, че битката против корупцията у нас е извънредно сполучлива, този скандал с Виктор Николаев и колежката му Анна Цолова е в цялостен прорез с думите на министър-председателя.

В умозаключение съгласно източника в абсурда с начета от инспекцията на Николаев става въпрос за десетки хиляди български левове, с които стотици български пенсионери биха претърпели цяла година без ограничения. И поради, че скандално големият начет излиза след инспекция единствено за една година обратно, какво ли би било, в случай че се назначи постоянна цялостна проверка на Викторчо Николаев за пет години обратно...?
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР