Размерът на екрана на смартфона се увеличава и сега е

...
Размерът на екрана на смартфона се увеличава и сега е
Коментари Харесай

Смартфонът Pixel 8 на Google ще има по-малък дисплей

Размерът на екрана на смарт телефона се усилва и в този момент е съвсем невероятно да се откри флагмански телефон, който да е относително дребен. Но в този момент, на фона на слуховете за сгъваем смарт телефон от Гугъл, наподобява, че компанията този път ще пусне на пазара по-малък телефон.

Според последното приключване на информация от Рос Йънг, идният водещ смарт телефон от серията Pixel 8 ще има по-малък екран. Говори се, че Гугъл Pixel 8 разполага с 6,16-инчов екран – той е много по-малък спрямо 6,7-инчовия екран на Pixel 8 Pro. Очакваме компанията да уточни размера му по-скоро като 6,2 инча, когато го пусне на пазара.

Съобщава се, че екранът на идната серия Pixel 8 ще бъде създаден от Samsung, като това не е изненадващо, имайки поради доминирането на южнокорейския колос на пазара. Твърди се, че производството на екрана може да стартира още през месец май.

Очаква се водещите смарт телефони Гугъл 8 и 8 Pro да бъдат публично показани през октомври, само че преди този момент има възможност компанията да покаже устройствата на Гугъл I/O, като имаме поради дейностите ѝ от предходната година.

По време на Гугъл I/O компанията освен ще загатне функционалностите на серията Pixel 8, само че и ще пусне няколко други продукта, в това число смарт телефона Pixel 7a, дълго чакания сгъваем смарт телефон Pixel Fold, както и Pixel Tablet.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР