Размерът и формата на бюста често пораждат опасения сред дамите,

...
Размерът и формата на бюста често пораждат опасения сред дамите,
Коментари Харесай

Проучване: Как изглеждат перфектните женски гърди

Размерът и формата на бюста постоянно пораждат опасения измежду дамите, които се питат обезпокоеното дали гърдите им са задоволително привлекателни.

Британско изследване разкрива кои са желаните от мъжете размери и форми на женската гръд, написа в. "Дейли остарял ".

Допитването, обхванало 1100 представители на двата пола, демонстрира, че по-голямата част от жителите на Острова гледат одобрително на бюст, който се побира в сутиен с чашка C.

Д-р Гилбърт Лий, локален съветник по пластична хирургия, отбелязва, че това е и най-търсеният размер за корекции на бюста.

Разбивката по райони обаче разкрива, че жителите на Шотландия и Северна Ирландия ценят повече по-скромните гърди с размер на чашката B, до момента в който жителите на Югоизточна Англия гледат по-одобрително на дамите, чиито дадености се побират в сутиен с размер на чашката D.

Гледане на гърди, оргазми и брак за по-дълъг живот на мъжете

Вижте по какъв начин са се трансформирали дамите през годините

Карта на света сподели къде са огромните гърди, България също я има

По отношение на формата жителите на Острова ценят най-много закръгления бюст. В централните графства обаче по-висока оценка получават гърдите вид "камбанка ".

Възрастта също играе роля в желанията на британците. Според младото потомство на страната на възраст сред 16 и 20 години идеалният бюст е стегнат и атлетичен, до момента в който по-възрастните нямат нищо срещу дамските гърди да са "по-разхлабени ".

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР