Размениха се такива думи, добре, че не ви чу българският

...
Размениха се такива думи, добре, че не ви чу българският
Коментари Харесай

Лют скандал между Кирил Петков и Пеевски в парламента

Размениха се такива думи, добре, че не ви чу българският народ - такива взаимни обвинявания сред Пеевски и Петков, че това не може да продължава като ръководство на страната, разкри председателката на Българска социалистическа партия. Истински скандал сред съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков и депутата от Движение за права и свободи Йордан Цонев се развихри в пленарната зала, до момента в който от парламентарната естрада течеше дебата за избор на началник на НЗОК. Единствената кандидатура провокира спор в залата, само че същинският въпрос бе защо се скараха Петков, Цонев и присъединилият се по-късно Делян Пеевски.

Напрежението сред тях бе очевидно, а камерите демонстрираха ръкомахащия Цонев и беснеещия Пеевски. Кирил Петков също ръкомахаше оживено, очевидно пробвайки се да ги убеди в нещо. През това време водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се подсмихва настрана от абсурда. Усмивки имаше и в редиците на Българска социалистическа партия.

Соцлидерката Корнелия Нинова не устоя и реши да обърне внимание на протичащото се и от трибуната. " Целият български народ видя какво се случва тук на първия ред. Това е естественият излаз от обстановката, в която ни вкара сглобката, това напрежение явно ще ескалира ", разгласи тя, визирайки абсурда сред тримата.

" Събрахте се да разпределяте порции във властта. Размениха се такива думи, добре, че не ви чу българският народ - такива взаимни обвинявания сред Пеевски и Петков, че това не може да продължава като ръководство на страната ", нападна тя Движение за права и свободи и Политическа партия.

" Излезте на открито и се разберете като мъже. Не викай на мен, господин Пеевски, двамата си викайте. Основната виновност да стигнем до тази обстановка се споделя Борисов, който в този момент си седи. Спрете да превръщате Народното събрание в място, където се вършат покупко-продажби, разпределят се пари и порции, извиват се ръце, прави се рекет сред депутати. Излезте и се разберете като мъже. Борисов знае по какъв начин - ето, потегли на открито. Спрете да употребявате властта единствено за пари и ползи ", настоя тя и изиска 15 мин отмора, с цел да може Петков и Пеевски да се схванат.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР