Разложкият самодеен театрален състав към народното читалище в града е

...
Разложкият самодеен театрален състав към народното читалище в града е
Коментари Харесай

Македонци на крака за разложка театрална група

Разложкият самоинициативен сценичен състав към националното читалище в града е в Струмица, Македония. Причината за визитата е огромен карнавал, проведен в македонския град.
Карнавалът, който по традиция се организира преди Сирни Заговезни, мина при огромен интерес, а българската театрална група получи доста овации.
Театралната група от Разлог показаха интерпретация на " Алиса в страната на чудесата ", поднесена с ненадминати костюми и незабравима театрална игра. Всички костюми в представлението са ръчно направени от надарените артисти.
В събитието взеха присъединяване 47 групи от разнообразни страни, а общият брой на всички участници надвишава 2000. За представянето си в Македония, театралният състав получи поддръжка както от общината в града, по този начин и от читалището. В Македония, персонално да гледат своите представители, бяха ръководителят на общинският съвет в града доктор Мария Копанарова, зам.-кметът по обществените действия инж. Венцислав Гърменов и други представители на общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР