Разлог. Обстановката в България днес е по-добра от тази през

...
Разлог. Обстановката в България днес е по-добра от тази през
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Разлог: Обстановката в България днес е по-добра от тази през 2014 година

Разлог. Обстановката в България през днешния ден е по-добра от тази през 2014 година, можем да се похвалим и с сполучливо привършване на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това сподели в Разлог зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . Той изясни, че тъкмо заради тази причина тематиката за предварителните избори не стои на дневен ред и е спекулативна, както и идния избор на съмнение по тематиката „ Сигурност “, който ще бъде импортиран от Българска социалистическа партия. Цветанов означи, че Политическа партия ГЕРБ е постигнала доста през годините и председателството на България на Европейският съюз, което завършва сполучливо, е доказателство в тази посока. „ 2019 година ще е сложна, тъй като имаме европейски и локални избори, като европейските избори ще ни послужат, с цел да забележим и публичните настройки. Сериозния резултат ще ни подсигурява и положително посланичество в Европейският съюз “, сподели още Цветанов. Той разяснява, че е значимо да се води разговор с хората по места за постигнатите резултати и сполучливите политики, които ГЕРБ съумява да осъществя на локално и централно равнище.
По време на срещата в Разлог бе показано и новото управление на локалната конструкция на партията, за ръководител на която е определена Мария Копанарова – Тасева.
От своя страна Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ за област Благоевград и депутат Даниела Савеклиева пожела триумф на управлението на партията в Разлог. „ Вярвам, че ще продължите да работите все по този начин интензивно и за напред “, сподели още Савеклиева. Тя добави, че всички народни представители от района работят интензивно за решаването на проблемите на население в региона, като тук-там решенията са по-лесни, а другаде - не толкоз.
В Разлог дружно с Цветан Цветанов бяха и депутатите Александър Мацурев, Георги Динев и Стефан Апостолов.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР