Разликата в класите между ЦСКА и Йънг Бойс не е

...
Разликата в класите между ЦСКА и Йънг Бойс не е
Коментари Харесай

Британец от ЦСКА вярва в успеха над Йънг Бойс

Разликата в класите сред ЦСКА и Йънг Бойс не е огромна, а " алените " имат всички шансове за добър резултат против швейцарския отбор. Това е мнението на пристигналия от Уотфорд на стадион " Българска войска " Джером Синклер, който даде изявление за bTV.

" Армейците " се изправят против " Йънг Бойс " в четвъртък на националния стадион от 19:55 ч.

В последния ден на летния трансферен прозорец през 2020 година Джером Синклер дойде в ЦСКА със статут на футболист, оставил отпечатък в историята на Ливърпул като най-младия състезател, дебютирал в миналото за мъжкия тим. Той пристигна чартърен от Уотфорд.

Имах оферти и от други клубове, само че не мислех въобще за трансфер. Когато обаче от ЦСКА се свързаха с мен, ми се стори доста добра опция - огромен тим, положително състезание, чака се от нас да печелим всички мачове, играем в Лига Европа. Говорих с познати - Диего Фабрини, Вив Соломон, Кристиано Джарета. Джарета (б.а. - някогашният състезателен шеф на " алените " ) беше и първият човек, който ми се обади с предлагането. Всички ми споделиха доста хубави неща за плана, за невероятните почитатели и за това къде желаят ЦСКА да бъде ", споделя той.

Дни след идването си Синклер към този момент е основна фигура в тима. Сред 11-е титуляри е във всички 3 мача на ЦСКА в Лига Европа. Стартира и в злощастното за " алените " посещение на Йънг Бойс, изгубено с 0:3. Но в този момент е убеден, че изходът след семейството надалеч няма да е същият.

" Ако влезем в мача проведени, играем, както можем, и държим самодейността, можем да спечелим. Имахме шансове и предния път, не беше като че ли огромна разликата сред двата тима, просто наши неточности им разрешиха да вкарат доста обикновени голове ", проучва футболистът.

Синклер има вяра, че принос за триумфа ще има и новият треньор Бруно Акрапович. Той размени на поста Стамен Белчев, а до тук е водил отбора единствено в един мач - успеха с 5:0 против Ботев Ихтиман от 1/16-финалите в шампионата за Купата на България.

" От самото начало беше доста явен какво желае от нас, какъв футбол желае да играем и какъв темперамент желае да демонстрираме. Държи доста и на дисциплинираност. Прилага концепциите си последователно, не желае да връхлита и да трансформира всичко внезапно, тъй като знае, че това не е методът. Бавно, само че несъмнено вървим към напредък, тъй че съм много разчувствуван за остатъка от сезона. ", оптимист е Синклер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР