Разликата накрая трябваше да я натаманяват за да може ИТН

...
Разликата накрая трябваше да я натаманяват за да може ИТН
Коментари Харесай

Борисов: Не трябваше да натаманяват резултатите, нямаше да предложим правителство

Разликата най-после трябваше да я натаманяват с цел да може Има Такъв Народ да излязат малко преди нас. Но, даже и да беше противоположното ние нямаше да предлагаме кабинет. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

" Мисля, че за всички стана ясно какви са операциите с машините. Видяха купения избор и тоталния напън върху ГЕРБ ", сподели някогашният министър председател Бойко Борисов на среща с членовете на партията.
 Най-големият проблем – на Слави Трифонов, на Бойко Борисов, на всички Най-големият проблем – на Слави Трифонов, на Бойко Борисов, на всички
Нека си признаем – доста е опияняващо и наелектризиращо да следим и ровим в политическите карамоли. Умираме от кеф всички българи...

Той цитира изнесените данни преди няколко дни, че в три секции от 39 тествани в чужбина има от протоколите и машинните разписки за гласоподаване. Девет секции пък не са предали изборни бумаги, сочи контролното броене.

По думите му само по отношение на ГЕРБ има преднамерено отношение и прикани членовете на партията да не се поддават на провокации и да бъдат деликатни.

По думите му страната ще колабира, в случай че трети път отидем на избори " по виновност на Радев ".

 Румен Радев: Отдавна няма никакво значение какво приказва някогашният министър-председател Румен Радев: Отдавна няма никакво значение какво приказва някогашният министър-председател
Отдавна няма никакво значение какво приказва някогашният министър-председател, всичко е в негова щета и във щета на неговата партия. Най-по...

От думите на Борисов стана ясно, че ГЕРБ-СДС към този момент са съставили парламентарната си група. Неин ръководител е Десислава Атанасова , а зам.-председатели - Румен Христов, Тома Биков и Александър Ненков .

Бойко Борисов насочи и укор към бездействието на служебния здравен министър по отношение на ковид. Той сподели още, че всички са видели, че Стойчо Кацаров е измамник, само че Радев продължава да стои зад него.

" Като отидете в Народното събрание желая да се фокусирате върху една цел. Тази цел касае живота, образованието, здравето и стопанската система - всеобщата имунизация на хората ", заръча Борисов на бъдещите депутати и съобщи, че има желание да си сложи ваксина против, макар, че е изкарал ковид и имал доста антитела.

" Искам да възстановя имунизационния развой. Сега ние сме на 15%, а в Европа към този момент минаха 50, 60, 70%. Аз имам доста антитела, само че ще се имунизирам, с цел да дам персонален образец. Въпреки, че Кунчев ми споделя, че при съществуване на толкоз антитела, ще се разбушувам. Така, че всички старания да са ви там. Обърнете се и към другите партии. Да стоят милиони ваксини, тъй като имаме един несръчен министър, е закононарушение ", разяснява още водачът на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР