Разлика трябва да има, но да е разумна. Това каза

...
Разлика трябва да има, но да е разумна. Това каза
Коментари Харесай

Иван Гешев: Разлика във възнаграждението на прокурорите трябва да има, но да е разумна

Разлика би трябвало да има, само че да е рационална. Това сподели основният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във пред публицисти в отговор на въпрос за позицията му по отношение на идното разискване във Висш съдебен съвет за увеличение на възнагражденията на магистратите с 10 %.

Главният прокурор изясни, че в прокуратурата оперативните (първоинстанционни) прокуратури са по-натоварени от горните инстанции. Според него това би трябвало да се съобрази при заплащането. "Хората там би трябвало да бъдат подтиквани да си правят качествено работата.

"Ако няма разлика, не би имало тласък за кадрово израстване на някои прокурори ", съобщи Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във.

Извънредна инспекция на следствията против обвинени с две и повече досъдебни производства

Във връзка с провеждащата се сега инспекция на прокуратурата в Комисията по хазарта основният прокурор съобщи, че няма позволение от наблюдаващия прокурор да разяснява съответни доказателства по делото. Той сподели, че се правят дейности по следствието по досъдебно произвеждане на Спецпрокуратурата.

По тематиката с противозаконното внасяне, предпазване и обработка на боклуци Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във разяснява, че вносът на "проблемен отпадък " е главно от Италия - от други страни не са установени такива случаи.

"При някои проблеми има общ първоизточник, като вносител, на боклука ", акцентира той. И добави, че съгласно него, по статистически данни, казусът с вноса е почнал в средата на 2017 година

Иван Гешев встъпи в служба като основен прокурор, даде обещание повече правдивост

На днешното съвещание на прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет бяха гласувани новите заместници на основния прокурор. Това ще бъдат Красимира Филипова /ВКП/ и Десислава Пиронева /ВАП/. Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във изясни, че стратегическата цел пред Върховната административна прокуратура /ВАП/ е да реализира надзор на контролните органи, а не да прави инспекция на работата им. По думите му задачата е "да бъдат накарани безбройните контролни органи в тази страна, които в огромна си част не си правят работата, да почнат да си я правят, мисля че ВАП може да направи доста в тази посока ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР