Различното в тази кампания е, че преди говорихме само в

...
Различното в тази кампания е, че преди говорихме само в
Коментари Харесай

Явор Божанков: Да не допускаме ГЕРБ повече във властта

" Различното в тази акция е, че преди говорихме единствено в бъдеще време - какво ще създадем. Сега отчитаме свършената работа. Казахме, че подвигаме пенсиите - вдигнахме ги. Казахме " безвъзмездни детски градини " - факт са. Казахме, че младите фамилии ще бъдат облекчени - има необлагаем най-малко 600 лева за едно дете, 1200 лева за две деца. " Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " във Велико Търново Явор Божанков в предаването " Актуално от деня " по БСТВ.
По неговите думи след изборите би трябвало да има държавно управление, което да не позволява грешките отпреди, а точно - подвластни от ГЕРБ обединения във властта, и да се довърши битката с корупцията. " Затворихме спецсъдилищата, само че не ни остана време за КПКОНПИ. Трябва да стартираме още от първия ден ", акцентира Божанков.
" Оттук нататък ни чакат единствено съдружни ръководства и този, който може да комуникира с всички, а аз считам, че ние сме такива, има потенциал да ръководи България ", означи претендентът за депутат.
Той даде образец с пенсиите. " Доскоро това беше тематика единствено на Българска социалистическа партия. Сега в акцията партиите приказват за пенсии и безвъзмездни детски градини. Това е наша политика, която изработихме, защитихме, финансирахме, предложихме и беше призната. Но би трябвало да отчетем, че това в действителност е нашият триумф - убеждавайки другите партии да поддържат наши политики и правейки нашите тематики национални. Това е пътят напред ", изясни Явор Божанков.
" Съдебната промяна и нашата съществена тематика - обществената политика, са свързани ", сподели още той, като обясни: " Разкритията на Корнелия Нинова, които тя направи като министър, свързани с ремонтите на язовири - 400 млн. лева изхарчени за един ремонтиран язовир. Факти и документи - изпратени до прокуратурата, след това засекретени там. Представете си какъв брой обществени политики могат да се случат с 400 милиона. Примерите за разхищенията на Борисов са доста, само че те блокират в прокуратурата. Ето за какво сме длъжни да променим нейната конструкция, метод на действие и да създадем антикорупционен орган, който да работи действително. "
По думите на Явор Божанков има опит на ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане " и " ИТН ", с присъединяване на служебния кабинет, да се принесе остарелия модел на ръководство в един постоянен кабинет под формата на експертен кабинет или кабинет на националното избавление. " Нашата задача е да не позволяваме ГЕРБ повече във властта ", безапелационен бе той.
Водачът на листата на левицата във Велико Търново уточни, че се тиражира операция, че няма смисъл да се гласоподава и че ще има нови предварителни избори. " Но ГЕРБ в този момент се активизират и има риск, в случай че хората се поддадат на операцията, да стане това, против което се борихме - да се върнат на власт ", предизвести Божанков и показа посланието си към всеки гласоподавател: " Гласувай, всичко зависи от теб! ".
" Гласувайте за " Българска социалистическа партия за България " с номер 28, тъй като знаем по какъв начин се ръководи страна. Защото можем и тъй като показахме, че си държим на обещанията ", прикани Явор Божанков. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР