Различното и забавно предаване Бягство към победата“ 2 започва търсенето

...
Различното и забавно предаване Бягство към победата“ 2 започва търсенето
Коментари Харесай

Как да станете част от новото предаване на Слави?

Различното и занимателно предаване „ Бягство към успеха “ 2 стартира търсенето на своите нови герои. От 3 април всички фенове на вълнуващите пътешествия, на решаването на комплицирани загадки и на пътуването из познати и непознати кътчета на родината, могат да се запишат за присъединяване във втория сезон на спортното риалити.

Условието е участниците да са в тандем и да са обединени от разнообразни роднински, другарски или други връзки. Двойките ще подхващат пътешестване из България и ще минават през разнородни вълнуващи тествания, с цел да стигнат до огромната премия, наричана „ Съкровището “.

„ Бягство към успеха “ 2 ще провокира участници и фенове да се впуснат дружно в динамична конкуренция, посредством която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и просвета и справяйки се с разнообразни провокации. Предаването ще изпита способността за работа в екип, възприятието за ориентировка, издръжливостта, бързината и общата просвета на участниците, които ще минават дълги преходи без отмора, ще спят от време на време навън, ще се изкачват или спускат по труднодостъпни терени.

Целта на всяка една двойка е да завоюва физическа преднина и преимущество посредством разкриването на нова информация, което да я преведе през пътуването и да я води до финалА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР