Различните страни имат различни традиции и системи, така че има

...
Различните страни имат различни традиции и системи, така че има
Коментари Харесай

Международният форум за демокрацията в Пекин: Демокрация не се постига само по един начин

" Различните страни имат разнообразни обичаи и системи, тъй че има доста способи и способи за реализиране на демократични полезности ". " Нарастващото посланичество на разрастващите се страни и стопански системи в световните институции може да насърчи по-справедлива и демократична световна система за ръководство ".

По време на извършения в Пекин „ Трети Международен конгрес за народна власт: Общи полезности за цялото човечество “, над 200 посетители от голям брой страни, райони и интернационалните организации участваха в задълбочени полемики по тематики като: " Демокрация и рационализация на ръководството ", " Изкуствен разсъдък и бъдещето на демокрацията " и " Демокрация и световно ръководство в многополюсен свят ". Консенсусът сред всички е, че задачата на демокрацията е да отбрани и усъвършенства благосъстоянието на цялото човечество. Трябва да се зачита правото на хората от всички страни да избират своя личен път за развиване и да се опълчи на потреблението на демокрацията като предлог за основаване на разделяне, разпространяване на предубеждения и подкопаване на мира в интернационалната общественост.



В навечерието на този конгрес Китайската медийна група организира изследване на публичното мнение върху близо 40 000 публицисти от 32 страни по света. Резултатите демонстрират, че най-важното значение за развиването на демокрацията е " запазването на главните права на оцеляване " (40,7%), последвано от " тъждество за всички " (29,3%) и " икономическо развиване " (29%), на опашката са " един човек, един глас - изборна система на народна власт в американски жанр " с (12,4%) и " инспекции и салда на властта " (10%). Това демонстрира, че ефикасното гарантиране на правото на оцеляване и развиване е най-важното условие на хората в разнообразни страни за развиване на демокрацията.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед53937Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед27333Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед9810Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед8253Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед23577Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед165566Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129454Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед122149Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед119129Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед97192Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четени  Румен Петков  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР