Различни зони за паркиране в централната градска част и в

...
Различни зони за паркиране в централната градска част и в
Коментари Харесай

Въвеждат синя и зелена зона в Русе

Различни зони за паркиране в централната градска част и в регионите на учебните заведения оферират от Община Русе.

Целта е да се решат проблемите със скупчването на коли по улиците в града, добавя Българска национална телевизия.

Желанието е и да се насърчат хората да употребяват градския превоз, с цел да се понижат нездравословните излъчвания от изгорели газове.

Също през днешния ден стана ясно, че Община Русе ще върне на страната някогашния Дом на учителя, само че откакто осъществя инвестицията, финансирана посредством Механизма за възобновяване и резистентност, за създаване на Международен юношески център и приключване на интервала за резистентност на изпълнената инвестиция. Това предложение на кмета Пенчо Милков ще се гласоподава на идната сесия на Общинския съвет през април.

Общината получи собствеността на парцела през 2019 година под изискване да сътвори единна инфраструктура, за отделяне тук-там за осъществяване на просветителни и юношески действия, в период от пет години от прехвърлянето на собствеността.

Тъй като към 7 януари това не се е случило, парцелът би трябвало да бъде върнат назад на страната. От общината обаче напомнят, че през тези пет години са работили интензивно за обезпечаване на финансиране, с което да осъществят тези действия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР