Различни уеб-услуги предлагат онлайн достъп до филми, като повечето от

...
Различни уеб-услуги предлагат онлайн достъп до филми, като повечето от
Коментари Харесай

Ново приложение предлага изтегляне на филми

Различни уеб-услуги оферират онлайн достъп до филми, като множеството от тях изискват абонамент. Но даже дейните клиенти, които заплащат за достъп до платформата, нормално са лишени от алтернатива за евакуиране, съобщи Димитър Ганев, съучастник в българската софтуерна компания “Е-CARD, която е в топ 50 в Европа. За това доста консуматори се обръщат към услугите на безвъзмездни приложения, посредством които могат да гледат платено наличие офлайн. MyFilmDownload е една от наличните варианти. Това приложение идва с поддръжка на Amazon Prime Video и платформата Hulu, като дава два обособени софтуерни инструмента за евакуиране на филми и клипове – „ my Amazon Primevideo” и „ my Hulu”.

Двете стратегии разполагат с сходен на браузър интерфейс, който разрешава достъп през акаунта до наличните филми и телевизионни излъчвания както на Amazon Prime Video, по този начин и на Hulu. Благодарение на елементарния графичен интерфейс, работата с MyFilmDownload не е нищо изключително. Можете да търсите в Amazon Prime или Hulu видеоклипове и излъчвания, които желаете да изтеглите.

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да влезете в платения си акаунт. След това би трябвало да отидете до страницата на мечтаното видео, като няма значение дали употребявате my Amazon Prime или my Hulu. За телевизионни излъчвания може да вземете или обособени епизоди, или цели сезони, изясни Димитър Ганев.

И двете стратегии в MyFilmDownload разрешават евакуиране на видеоклипове във Full HD, с DD 5.1 поддръжка, в случай че има е налична такава. Също по този начин можете да теглите разнообразни надписи.Трябва да се има поради, че приложението е предопределено единствено за персонална приложимост, тъй че шерването на изтегленото наличие е неразрешено. Разработчиците дават обещание да прибавят поддръжка на повече платформи в бъдеще, сподели Димитър Ганев от Е-CARD.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР