Различни по вид и количество наркотични вещества са намерени и

...
Различни по вид и количество наркотични вещества са намерени и
Коментари Харесай

Откриха много дрога по морето

Различни по тип и количество наркотични субстанции са открити и конфискувани вследствие на взаимни полицейски дейности на чиновници от ОДМВР – Бургас и отдел " Югоизточен " на ГДБОП.

Близо 200 грама канабис е открита и конфискувана от къща, ситуирана на ул. " Мадара " в бургаския квартал " Победа ", населявана от 20-годишен престъпно проявен бургазлия. Същият към 14.30 ч. през вчерашния ден е тестван в региона на плажната линия до бар " Нептун “ в Морската градина. В него са открити 24 пакетчета с марихуана. Извършено е претършуване на дома му, при което в стъклен буркан и пластмасова кутия са открити и конфискувани още съцветия зелена суха тревна маса. Бургазлията е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Актуалният в последно време " друсан чай ", с общо тегло към кг, е открит в дома на престъпно проявен 41-годишен бургазлия, ситуиран на ул. " Кракра " в кв. " Победа ". Част от откритото количество е било укрито под мивка в особено пригодена " ниша ". Бургазлията е арестуван за едно денонощие, само че с прокурорско разпореждане периода на задържане е продължен до 72 часа.

600 грама марихуана е открита и конфискувана от частна къща, ситуирана в Ахелой, населявана от 38-годишен престъпно проявен мъж, за когот има данни, че отглежда канабисови растения. Същият е арестуван за развъждане на марихуана. Вероятно откритото в дома му количество е част от тазгодишната годишна продукция. Работата по определяне местоположението на канабисовата равнища продължава.

500 хапчета екстази са конфискувани от 37-годишен престъпно проявен помориец. Той е арестуван директно преди осъществяване на договорка по продажбата на хапчетата. Същите преди този момент са съхранявани в тайник в дома му, ситуиран на ул. " Гео Милев " в Поморие. Помориецът е арестуван за период до 24 часа. Констатирано е, че преди към месец мъжът е арестуван с кг марихуана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР