Различни канали в Телеграм разпространяват тежки сцени на разчленени тела,

...
Различни канали в Телеграм разпространяват тежки сцени на разчленени тела,
Коментари Харесай

Стотици жертви при удар по болница в Газа, Хамас зове ислямските страни за намеса сега, а не утре

Различни канали в " Телеграм " популяризират тежки подиуми на разчленени тела, които лежат по земята в болничното заведение и край нея. Непотвърдена информация сочи, че жертвите са употребили болничното заведение за леговище по време на въздушните удари.

Тя е учредена от Дружеството на църковните задачи на Англиканската черква и от 1954 до 1982 година е ръководена като здравна задача от американската Южна баптистка конференция. След това се връща към Англиканската черква.

Говорител на Израелските отбранителни сили се въздържа от вдишване на отговорност и пред Каан Нюз разгласи:  " Все още не знаем каква е повода за детонацията в болничното заведение в Газа. Проверяваме какво се е случило там ".

От " Хамас " обаче са безапелационни, че става дума за закононарушение с мащаб на геноцид.

Ето какво гласи тяхното прессъобщение, оповестено в " Телеграм ":

" Ужасното кръвопролитие, осъществено от ционистката окупация в болничното заведение " Ал-Ахли " в град Газа, което остави стотици жертви, множеството от които разселени фамилии, пациенти, деца и дами. Това е геноцид, който още веднъж разкрива грозното лице на този зложелател и неговото фашистко и терористично държавно управление. Това също разкрива американската и западната поддръжка за тази незаконна окупация. Международната общественост и арабските и ислямските страни би трябвало да поемат своите отговорности и да се намесят неотложно, в този момент, а не на следващия ден, с цел да спрат арогантността на ционистката окупация и нейната ционистка фашистка войска ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР