Различни информации циркулират в медиите днес относно следващите стъпки по

...
Различни информации циркулират в медиите днес относно следващите стъпки по
Коментари Харесай

В сряда вечер изтича срокът за новите оферти за Манчестър Юнайтед

Различни информации циркулират в медиите през днешния ден по отношение на идващите стъпки по възможната промяна на собствеността на Манчестър Юнайтед. Според “Телеграф ” претендентите имат период до 23:00 часа българско време в сряда да изпратят обновените си предложения.

Засега най-сериозен е ползата на капиталовата група от Катар, зад която стои шейх Джасим Бин Хамад Ал Тани, както и на английския милиардер сър Джим Ратклиф. Те дори към този момент посетиха “Олд Трафорд ” и събраха информация, въз основа на която да създадат своите разбори, преди да продължат договарянията със семейство Глейзър.

Второто предложение на шейх Джасим Бин Хамад Ал Тани ще бъде на стойност от 4,8 милиарда паунда, твърди журналистът Санти Ауна.

Тази оферта обаче също е надалеч от желаните от Глейзър 6 милиарда От “Скай спортс ” считат, че актуалните притежатели на Юнайтед няма да се съгласят на по-малко от тези 6 милиарда паунда. Те дори са подготвени да продължат да си ръководят клуба, като вдигнат капитала и да стартират да изплащат част от задълженията.

“Скай спортс ” даже чака до на следващия ден вечер да бъдат отправени сред пет и осем предложения.
 Сър Джим Ратклиф организира серия от диалози с представители на Манчестър Юнайтед Сър Джим Ратклиф организира серия от диалози с представители на Манчестър Юнайтед
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР