Различни експерти неведнъж са предупреждавали, че краят на света ще

...
Различни експерти неведнъж са предупреждавали, че краят на света ще
Коментари Харесай

Експерт разшифрова Библията и обяви точната дата на края на света през 2019 г.

Различни специалисти нееднократно са предупреждавали, че краят на света ще настъпи напълно скоро. Специалистите споделят всевъзможни версии, част от които звучат повече от фантастично.

Един специалист обаче съумя да разшифрова Библията и в случай че може да се има вяра на думите му, краят на света ще настъпи още в края на 2019 година.

През целия си живот Давид Монтен се занимава с изследване на разнообразни антични трудове и остарели текстове. Той е сравнил информацията, която е съумял да получи измежду разшифроването, със модерни данни, предоставени от астрономите. И е съумял да разбере за тайнствено предсказване, което участва в Библията.

Монтен е изяснил, че в Светото писание неведнъж се загатва за страшни катаклизми, които по-рано са се случвали на нашата планета и са били повлияни от небесните тела.

Ако може да се има вяра на сметките на Монтен, на 21 декември тази година Земята ще се окаже под доста мощно въздействие на другите планети. Подобно нещо се случва един път на няколко хиляди години. Тектонските плочи ще стартират да се разместват. Това ще провокира мощни цунамита и трусове, както и непрекъснати изригвания на вулкани.

В атмосферата ще бъде изхвърлено голямо количество пепел. Слънцето ще спре да огрява Земята. Големите градове ще бъдат съвсем изцяло унищожени вследствие на мощни трусове. Това, от своя страна, ще докара до възникването разнообразни техногенни произшествия.

Всички тези ужасяващи събития ще доведат до гибелта на човечеството. Хората, които въпреки всичко ще съумеят да оцелеят, ще умрат от мраз и апетит.

Монтен прибавя, че апогеят на Страшния ден ще настъпи на 28 декември. Именно на този ден земната обвивка ще се промени вечно поради новите разломи в тектонските плочи и мощните наводнения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР