Различна версия от досегашните за трагедията в село Рояк дава

...
Различна версия от досегашните за трагедията в село Рояк дава
Коментари Харесай

Журналистка с нова версия за трагедията в дома за възрастни хора в село Рояк

Различна версия от досегашните за нещастието в село Рояк дава журналистката Хрисимира Милкова за случилото се в злощастния ден.

Тя се занимава с следствието на нещастието, разиграла се на 22 ноември, когато след пожар в дома за възрастни хора в село Рояк бяха погубени животите на 9 души, а десетки бяха евакуирани.
Героично: Деца влезнали преди пожарникарите в горящия дом за възрастни хора, с цел да оказват помощ
Три деца са измежду спасителите в дома за възрастни хора в с. Рояк, който пламтя и взе 9 жертви. Героите са младежите Селим, Мерт и Окта...
Прочети повече
Ето какво написа тя:

" Истината за Рояк след пожара. Навръх нова година в хотела в Аспарухово, където бяха настанени възрастните от вкъщи в Рояк, е осъществено ликвидиране, настояват близки на умрелия. Смъртният акт е публикуван от доктор Великов, с който домът е имал подписан контракт. В него като причина за гибелта е посочена естествена гибел.

След направена аутопсия от околните излиза наяве, че мъжът е умрял от контузиите по главата си. Тялото му е било цялото в синини. Според направената аутопсия мъжът е умрял от контузиите си малко след 5.00 ч. сутринта на 1-ви януари.

Ето за какво ремонтът на постройката в Рояк се удължи неизвестно докога. Ето за какво на 11 януари всички домуващи бяха изсипани в най-близкия нелицензиран дом. Ето за какво нито един от личния състав в Рояк не потегли с тях.
Изглежда не бойлер е повода за нещастието в дома за остарели хора в село Рояк
Първоначалната версия за нередовен бойлер не се удостовери. Това съобщи шефът на дома за остарели хора в Рояк Милена Мазурик, в който...
Прочети повече
Стана ясно и за какво пред всеки един от нас беше тиражирана друга версия. Къде е страната?! Пожар, ликвидиране, преместване на възрастни, какво още би трябвало да стане, с цел да се надигнат институциите?! "

Предисторията

" Въобще не знаем какво се случи, допускаме, че от бойлерното нещо е станало, само че не знам дали това е истина ", разяснява в първите минути след случая Милена Мазурик, шеф на дома в селото.

Първоначалната версия за нередовен бойлер не се удостовери, съобщи по-късно Мазурик. Какво тогава е провокирало огъня? Разследването продължава, като вниманието на проверяващите се насочи към покривната структура.
Сигнали за ужасяващи случки в дом за остарели хора в " Драгалевци "
Има съществени проблеми в дома за остарели хора на улица " Крушова градина " в столичния квартал " Драгалевци ". Това настояват очевидци пред Нова...
Прочети повече
След случая се появиха доста версии какво тъкмо се е случило, само че незнайните останаха доста.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР