Различията в програмата и основно позицията на ГЕРБ за приемане

...
Различията в програмата и основно позицията на ГЕРБ за приемане
Коментари Харесай

Възраждане против експерименти с женски вариант на Плевнелиев за премиер

Различията в програмата и главно позицията на ГЕРБ за приемане на еврото са основанието " Възраждане " да Това съобщи партийният водач Костадин Костадинов, представен от БНР.

Относно възможния министър-председател той изрази мнение, че в тази ситуация личностите остават на назад във времето. По негови думи са значими платформите и стратегиите.

" В съответния случай платформата и програмата на ГЕРБ е ясна - дори през днешния ден чухме изказване от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков за това, че би трябвало безусловно в доста незабавен порядък, ексклузивен съвсем, да се одобряват законопроектите, които целят влизането на България в еврозоната. Какво има да приказваме повече оттук нататък, по какъв начин бихме могли да подкрепим държавно управление, което се показва изрично против волята на една голяма част от българските жители ", посочи Костадинов.
 ГЕРБ ще вършат кабинет непременно, оферират на следващия ден министър председател
ГЕРБ ще вършат кабинет непременно, оферират на следващия ден министър председател

Умен, хубав, просветен, образован, по-многоезичен от „ Промяната “, сподели Борисов

Той уточни, че при изискване че е всеки подобен диалог би трябвало да мине през доста необятно публично разискване, а това не се случвало.

" Да не приказваме за всичко останало, което касае войната в Украйна, което касае възобновяване хранителния суверенитет, боеготовността на Българската войска. Въобще всеки различен главен детайл от една управническа стратегия, по който ние нямаме безусловно никакво съвпадане - освен с ГЕРБ, само че и с другите политически обединения в Народното събрание, тъй като те действително видяно имат една и съща стратегия, от едно и също място идва написана ", съобщи Костадинов.

Той означи, че за " Възраждане " би била неприемлива и възможна, каквато информация се появи по-рано през днешния ден в медиите.

" Това е " женския вид " на Плевнелиев, имахме към този момент един подобен казус или президент. Не желая да си представям изобщо какво би се случило с един сходен различен опит ", посочи Костадинов и добави, че ще бъдат спестени медиаторите.
 Радев бави първия мандат до 15 май
Радев бави първия мандат до 15 май

Партиите желали да вържат ръцете на служебното държавно управление и да ни оставят без бюджет

" Вместо да се постанова да носят от американското посолство в Министерския съвет, непосредствено можем да преместим дори Министерския съвет на " Козяк " 16 ", заяде се той.

Костадинов бе безапелационен, че няма по какъв начин " Възраждане " да утвърди кандидатура като Мария Габриел.

Припомняме, по-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че на следващия ден  в Народното събрание претендент за министър-председател и съобщи, че ГЕРБ не престават с диалозите с всички останали партии. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР